Jaokey

det har vært å sjukt lite blogging på meg i det siste, har enten vært opptatt, ikke egenlig giddet, im sorrysorrysorrysorry!

otherways, jeg er så drittlei designet mitt, så nå skal jeg jobbe litt med det, så for vi egentlig bare se how things turns out :-) jeh har hatt en helt sjuk "periode" eller hva jeg skal si, noen har lagret bilder av meg og redigert dem, noen ikke fult så fine, og noen ganske fine faktisk, men altså, hvis man har så sjukt mye imot en person, så kan man jo heller si ifra eller enn å legge ut bilder, syns nå jeg da. jeg må innrømme at jeg egentlig bare har driti i det, er liksom bare unødvendig :-D men over på noe mer positivt.. sol, varme, sene kvelder, stranda, musikk, gitar, vennene, ikke noe problemer, gode gamle sommer minner, fest, sommerflørten og bål. sommeren har begynt, riktig nok, det er fortsatt kaldt, men det er sommer! sommeren har begynt for min del! haha :-)) har dere en sommerflørt på gang allerede?

s

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sandra helen vestrheim - hennes liv

sandra helen vestrheim - hennes liv

15, Rælingen

du har kommet til bloggen til ei jente som kom til verden 4 juni 94, liker musikk og dans, bruker tiden min til venner og diverse annet. blogger også om alt og ingenting, trenger tips også! ;-))

Kategorier

Arkiv

hits