Jøss

jeg syns virkelig jeg og sofie moholth er utrolig flinke :-D søstra mi, sussen, er i køben med dansepartner og trener. dansekonkurranse! og mamma begynte åmase påmeg og sofie om å ta de 3 hauene på tørketrommelen og vaskemarskinen ;-p så det gjorde vi, og brettet og hele greia! så tenkte jeg høyt at siden vi allerede var i gang, at vi bare kunne ta rommet i samme slengen! so we did. :-) og dette var vell kl 15-16 ca, og vi holder på enda ;-p uffameg!

vi er utrolig flinke, så jeg har kastet klær jeg ikke bruker, og ryddet! noe som jeg helt klart ikke er kjent for. tror jeg er det mest rotete og surrete menneske her i verden ;-p menmen! nå må jeg rydde litt til, så vi snakkes sikkert senere tenker jeg :-))

s

Én kommentar

marthe

20.feb.2010 kl.20:59

hei så fin blogg du har. dette er ikke for å reklamere bloggen, håper du forstår meg. jeg vil bare så utrolig gjerne høre din mening om utvikling av bloggen min. kunne du vært så snill å gått inn på bloggen min å lest spørsmålet og svart på det i komentarfeltet mitt. hadde blitt utrolig glad vis du kunne gjort det og ikke minst satt kjempe stor pris på det. ha en forsatt fin dag videre :D

Skriv en ny kommentar

sandra helen vestrheim - hennes liv

sandra helen vestrheim - hennes liv

15, Rælingen

jente på 15, snart 16 og skriver om det som faller henne inn, tar også imot tips! :-)

Kategorier

Arkiv

hits